Днепропетровская область,
г.Желтые Воды
ул.Заводская, 16А
телефон для справок:
(05652) 2-08-00

режим работы АС:
с 5:00 до 22:00
без перерыва

Правила и законы

ПРАВО ВНЕОЧЕРЕДНОГО ОБСЛУЖИВАНИЯ НА АВТОСТАНЦИЯХ ИМЕЮТ:
-    инвалиды;
-    люди пожилого возраста;
-    беременные женщины;
-    пассажиры с  детьмидошкольноговозраста;
-   другие определенные законом особы. 

  Порядок перетинання державного кордону

Перетинання кордону громадянами України здійснюється через пункти пропуску після проходження ними усіх видів контролю, передбачених діючим законодавством. Прикордонний контроль передбачає перевірку у громадян паспортів, вантажів та іншого майна і пропуск їх через державний кордон. Для прикордонного контролю громадяни подають посадовій особі пункту пропуску Державної прикордонної служби України паспорти, а у разі потреби й інші документи, передбачені відповідними міжнародними договорами України, які дають право на перетинання державного кордону.
До таких документів належать:
-        паспорт громадянина України для виїзду за кордон;
-        дипломатичний паспорт;
-        службовий паспорт;
-        посвідчення члена екіпажу;
-        посвідчення особи моряка;
-        проїзний документ дитини.
У ході перевірки паспортів посадові особи Державної прикордонної служби України з’ясовують наявність обмежуючих обставин, за яких громадянину може бути тимчасово відмовлено у виїзді з України, а у разі потреби проводять опитування громадян, які прямують через державний кордон, для з’ясування питань, пов’язаних з їх пропуском через державний кордон. При наявності обмежуючих обставин, за яких громадянину може бути тимчасово відмовлено у виїзді з України, а саме якщо:
1)    він обізнаний з відомостями, які становлять державну таємницю;
2)    діють неврегульовані аліментні, договірні чи інші невиконані зобов’язання;
3)    проти нього порушено кримінальну справу;
4)    він засуджений за вчинення злочину;
5)    він ухиляється від виконання зобов’язань, покладених на нього судовим рішенням;
6)    він свідомо сповістив про себе неправдиві відомості;
7)    він підлягає призову на строкову військову службу;
8)    на нього подано цивільний позов до суду;
9)    він за вироком суду визнаний особливо небезпечним рецидивістом чи перебуває під адміністративним наглядом міліції, - паспорт у громадянина може бути тимчасово затримано або вилучено посадовою особою Державної прикордонної служби України.
За умов втрати громадянами України паспорта за межами України необхідно заявити про це компетентним органам країни перебування для отримання довідки, що підтверджує заяву про втрату паспорта. Після цього необхідно звернутися в консульський заклад України у країні перебування для отримання посвідчення для повернення в Україну.
Громадянину України ні за яких обставин не може бути відмовлено у в’їзді в Україну.

Виїзд дітей за кордон

Статтею 313 Цивільного Кодексу України визначено, що фізична особа, яка не досягла шістнадцяти років, має право на виїзд за межі України лише за згодою батьків (усиновлювачів), піклувальників та в їхньому супроводі або в супроводі осіб, які уповноважені ними. Водночас фізична особа, яка досягла шістнадцяти років, має право на вільний самостійний виїзд за межі України.
Кожного разу під час виїзду за кордон дітей-громадян України (віком до 16 років), наряду з іншими необхідними паспортними документами супроводжуюча особа надає для перевірки прикордонному наряду нотаріально завірену згоду обох батьків (законних представників – опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів).
Порядок пропуску дітей через кордон у супроводі дорослих:
Під час здійснення прикордонного контролю та пропуску через державний кордон на виїзд з України дітей-громадян України, яким ще не виповнилося 16 років і які прямують через державний кордон на законних підставах в супроводі законних представників (батьків, опікунів, піклувальників) або осіб, які уповноважені ними як в індивідуальному порядку, так і в складі організованих груп посадові особи ДПСУ перевіряють:
-        паспортний документ супроводжуючої особи (передбачений міжнародними угодами);
-        проїзний документ дитини (свідоцтво про народження – тільки для поїздок в Російську Федерацію, а також для жителів прикордонних районів, визначених відповідними угодами про спрощений пропуск з Республікою Молдова та Республікою Білорусь);
-        нотаріально завірену згоду обох батьків (законних представників).
Нотаріально завіреної згоди іншого з батьків, який не супроводжує дитину, посадова особа Держприкордонслужби не вимагає у разі наявності оригіналів або нотаріально завірених копій:
-             свідоцтва про смерть другого з батьків;
-             рішення суду про позбавлення батьківських прав другого з батьків;
-             рішення суду про визнання другого з батьків безвісті зниклим;
-             рішення суду про визнання другого з батьків недієздатним;
-             довідки відділу запису актів цивільного стану (ЗАЦС) про те, що відомості про батька записані за заявою матері відповідно до частини першої статті 135 Сімейного Кодексу України (під час виїзду дитини за кордон у супроводі одинокої матері);
-             коли другий з батьків є іноземцем або особою без громадянства, що підтверджує запис про батька у свідоцтві про народження дитини;
-             коли у паспорті громадянина України для виїзду за кордон, з яким прямує дитина, або у проїзному документі дитини є відповідний запис про вибуття на постійне проживання за межі України чи відмітка про взяття на консульський облік у дипломатичному представництві України за кордоном.
Виїзд з України дитини-громадянина України (віком до 16 років) у супроводі одного з батьків може бути дозволено за усної згоди іншого, якщо останній перебуває у пункті пропуску через державний кордон, але не прямує через державний кордон і має при собі документи, що підтверджують його батьківство (паспорт, документи, які підтверджують батьківство, право опіки та піклування).      

  Порядок перевезення багажу і ручної поклажі автобусами загального користування у приміському, міжміському та міжнародному сполученні
(згідно з Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затвердженими постановою КМУ від 18.02.97 № 176, у редакції постанови КМУ від 26.10.07 № 1184)
 
 
Категорія вантажу
Розмір, см
Вага, кг
Де перевозиться
Як оплачується
Ручна поклажа
До 60х40х20
До 10
В салоні автобуса, але не на сидінні (п. 160-7) і не в місцях, де це перешкоджає вільному пересуванню пасажирів уздовж салону (п. 160-4)
Приміське сполучення: до 2-х одиниць безоплатно, за кожну одиницю понад 2 – за плату за тарифом, встановленим згідно з законодавством
Міжміське та міжнародне сполучення: 1 одиниця безоплатно, за кожну одиницю понад 1 – за плату за тарифом, встановленим згідно з законодавством
В багажному відділенні
Як за перевезення багажу
Багаж
До 100х50х30
10 – 40
В багажному відділенні
За плату згідно з тарифом, але у приміському сполученні одна одиниця вагою до 20 кг перевозиться безоплатно (п. 159-4)
В салоні автобуса, – тільки якщо багажне відділення відсутнє. При цьому багаж повинен бути розміщений не на сидінні (п. 160-7) і так, щоб не заважати вільному проходу пасажирів уздовж салону та не блокувати доступ до основних і аварійних виходів (п.п. 76, 160-4)
Одна одиниця безоплатно, решта – за плату згідно з тарифом.
 
Інші
Понад 100х50х30
Понад 40
Перевезення пасажирським автомобільним транспортом не передбачене

  Перелік категорій населення, яким надаються пільги на пасажирському автомобільному транспорті
 
№ з/п
Категорія громадян
Види перевезень
приміські
міжміські
1
Ветерани війни (інваліди війни, учасники бойових дій, учасники війни та особи, на яких поширюється чинність Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”)
Безкоштовно
Безкоштовний проїзд в автобусах міжміських маршрутів незалежно від відстані. Касою автостанції видається безоплатний квиток
2
Діти війни
Безкоштовно у межах області за місцем проживання
-
3
Учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 та 2 категорій з посвідченням серії «А»
Безкоштовно
-
4
Інваліди, діти-інваліди та особи, які супроводжують інвалідів першої групи або дітей-інвалідів (не більше одного супроводжуючого)
Безкоштовно
50% знижка вартості проїзду в період з 1 жовтня по 15 травня
5
Діти – сироти
Безкоштовно
-
6
Ветерани праці
Безкоштовно у межах області за місцем проживання
-
7
Школярі, які мешкають в сільській місцевості
Безкоштовно
При поїздках до школи
8
Ветерани військової служби і ветерани органів внутрішніх справ
Безкоштовно
-
9
Пенсіонери за віком
Безкоштовно
-
10
Пасажир автобуса має право купувати для дітей віком від шести до 14 років дитячі квитки за пільговою ціною (зі знижкою 25 відсотків вартості) у період з 1 жовтня по 15 травня

     Страхование пассажиров на автомобильном транспорте производится в соответствии с Положением об обязательном личном страховании от несчастных случаев на транспорте. Билет, приобретенный в кассе автостанции, одновременно является страховым полисом. 
Витяг з Положення про обов’язкове особисте страхування від нещасних випадків на транспорті (редакція документа від 04.05.2007)
(УМОВИ СТРАХУВАННЯ)
1. Цим Положенням визначається порядок здійснення обов’язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті (далі – обов’язкове особисте страхування) пасажирів автомобільного транспорту, крім внутрішнього міського, під час поїздки або перебування на вокзалі та на станції.
2. Застрахованими вважаються пасажири з моменту оголошення посадки в автобус до моменту завершення поїздки.
3. Страховий платіж за обов’язковим особистим страхуванням від нещасних випадків на транспорті утримується з пасажира у розмірі до 1,5 відсотка вартості проїзду, на маршрутах приміського сполучення – до 3 відсотків вартості проїзду.
При страхуванні пасажирів усіх видів транспорту міжнародних сполучень страховий платіж включається у вартість квитка і утримується з пасажира перевізником у розмірі до 2 відсотків вартості проїзду в національній валюті України.
Пасажири, що мають право на безкоштовний проїзд відповідно до чинного законодавства, підлягають обов’язковому особистому страхуванню без сплати страхового платежу і без отримання ними страхового полісу.
6. Розмір страхової суми для кожного застрахованого становить 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
7. Страховими випадками є:
а) загибель або смерть застрахованого внаслідок нещасного випадку на транспорті;
б) одержання застрахованим травми внаслідок нещасного випадку на транспорті при встановленні йому інвалідності;
в) тимчасова втрата застрахованим працездатності внаслідок нещасного випадку на транспорті.
Якщо випадки, зазначені у підпунктах «а», «б», «в» цього пункту, сталися внаслідок неправомірних або навмисних дій застрахованого, вони не вважаються страховими і страхова сума при цьому не виплачується.
8. Страховики виплачують страхові суми:
а) у разі загибелі або смерті застрахованого внаслідок нещасного випадку на транспорті сім’ї загиблого або його спадкоємцю у розмірі 100 відсотків страхової суми;
б) у разі одержання застрахованим травми внаслідок нещасного випадку на транспорті при встановленні йому інвалідності:
І групи – 90 відсотків страхової суми;
ІІ групи – 75 відсотків страхової суми;
ІІІ групи – 50 відсотків страхової суми;
в) у разі тимчасової втрати застрахованим працездатності за кожну добу – 0,2 відсотка страхової суми, але не більше 50 відсотків страхової суми.
У разі смерті або встановлення інвалідності застрахованому після тимчасової втрати працездатності та отримання ним страхового відшкодування потерпілому або його спадкоємцеві виплачується різниця між максимальною страховою сумою, передбаченою підпунктами «а» і «б» цього пункту, та вже отриманим відшкодуванням.
9. Перевізник на кожний нещасний випадок, що стався із застрахованим на транспорті, повинен:
- скласти акт про нещасний випадок із пасажирами галузевого зразка;
- видати довідку потерпілому (що мав право на безкоштовний проїзд відповідно до чинного законодавства) із зазначенням відомостей про страховика ( найменування, адреса, телефон).
10. Страхова виплата застрахованому здійснюється страховиком на підставі заяви застрахованого про її виплату; акта про нещасний випадок; листа непрацездатності (для працюючої особи) або довідки закладу охорони здоров’я, що засвідчив тимчасову непрацездатність громадян (для непрацюючої особи), або довідки спеціалізованих установ про встановлення інвалідності; у разі загибелі чи смерті застрахованого внаслідок нещасного випадку – копії свідоцтва про смерть, а також страхового поліса або документа, що його замінює (для пасажира пільгової категорії – документа, що підтверджує право на пільги).
Страхова сума виплачується не пізніше як через 10 діб з дня одержання необхідних документів через касу страховика або перераховується на розрахунковий рахунок, зазначений застрахованим у заяві, відповідно до рівня неоподатковуваного мінімуму доходів громадян на день виплати.
Страхова сума виплачується незалежно від виплат по державному соціальному страхуванню, соціальному забезпеченню та в порядку відшкодування збитків.
11. Спори між страховиком, страхувальником і застрахованим (його спадкоємцем) щодо виплати страхової суми вирішуються в установленому законодавством порядку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

АС Пятихатки

Номер
рейса
Станция формирования Станция назначения Время
отпр.
Время
приб.
Время
в пути
Регулярность
рейсов
Стоимость
в гривнах
3 ПЯТИХАТКИ АС РОВЕНЬКИ 5:40 7:10 1:30 СрПтВс 9.11
5002 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 5:45 7:15 1:30 Ежеднев 35.31
19 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 6:10 6:40 0:30 Ежеднев 7.29
4001 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС 6:20 8:20 2:00 ПнПтСбВс 19.59
5004 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) 6:33 7:18 0:45 СрПтСбВс 9.59
5003 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 6:45 8:20 1:35 Ежеднев 35.31
2906 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 6:50 8:30 1:40 Пн 38.66
1203 ПЯТИХАТКИ АС НИКОПОЛЬ АС 6:50 11:35 4:45 Ежеднев 72.14
5031 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 7:05 8:40 1:35 Ежеднев 35.31
5032 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 7:20 8:55 1:35 Пн 26.49
345 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС КИРОВОГРАД АС 7:20 10:30 3:10 Ежеднев 47.08
12 ПЯТИХАТКИ АС ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) 7:30 8:15 0:45 ПнВтСрЧтПт 9.28
5004 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 7:35 9:10 1:35 Ежеднев 35.31
1129 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС КРИВОЙ РОГ АС1 7:35 10:10 2:35 Ежеднев 32.43
1205 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 7:50 9:40 1:50 Ежеднев 35.31
18 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 7:50 8:20 0:30 Ежеднев 7.29
3943 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 8:15 8:40 0:25 Ежеднев 7.87
2904 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 8:20 10:00 1:40 Пт 38.66
305 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЧЕРКАССЫ АС 8:20 12:20 4:00 Ежеднев 69.05
5005 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 8:35 10:10 1:35 Ежеднев 35.31
1131 КРИВОЙ РОГ АС1 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС 8:40 10:35 1:55 Ежеднев 29.45
17 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС БЕРДЯНСК АС 8:45 17:30 8:45 Ежеднев 125.13
5005 ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 8:55 9:25 0:30 СрПтСбВс 9.59
493 ДНЕПРОДЗЕРЖИНСК АС1 КИРОВОГРАД АС 9:15 12:10 2:55 Ежеднев 47.08
3969 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 9:20 9:45 0:25 Ежеднев 7.87
5008 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 9:30 11:05 1:35 Ежеднев 35.31
400 АЛЕКСАНДРИЯ ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 9:40 11:15 1:35 Ежеднев 35.65
1000 ПЯТИХАТКИ АС ЛОЗОВАТКА (Пятихатский р-н) 9:45 11:35 1:50 СрПтВс 11.54
215 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ КИРОВОГРАД АС 9:45 12:40 2:55 Ежеднев 41.43
3935 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 9:50 10:15 0:25 Ежеднев 7.87
160 КИРОВОГРАД АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 10:10 12:20 2:10 Ежеднев 32.69
5013 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 10:15 11:50 1:35 Ежеднев 35.31
17 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 10:30 11:00 0:30 Ежеднев 7.29
3970 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 10:35 11:00 0:25 Ежеднев 7.87
3937 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 11:00 11:25 0:25 Ежеднев 7.87
202 КИРОВОГРАД АС ДНЕПРОДЗЕРЖИНСК АС1 11:05 13:20 2:15 Ежеднев 40.11
5016 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 11:10 12:40 1:30 Ежеднев 35.31
27 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ВИННИЦА АС 11:15 22:45 11:30 Ежеднев 163.91
15 ПЯТИХАТКИ АС ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) 11:20 12:05 0:45 СбВс 9.28
4002 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 11:27 11:50 0:23 ПнПтСбВс 5.00
5008 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) 11:45 12:30 0:45 СрПт 9.59
3938 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 11:50 12:15 0:25 Ежеднев 7.87
5012 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 12:00 13:35 1:35 Ежеднев 35.31
1695 ПЯТИХАТКИ АС ЛИХОВКА 12:00 13:53 1:53 ПнВтСрПтСбВс 21.08
20 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 12:10 12:40 0:30 Ежеднев 7.29
4 ПЯТИХАТКИ АС РОВЕНЬКИ 12:10 13:40 1:30 ПнСрПтСбВс 9.11
5040 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 12:25 13:50 1:25 Ежеднев 35.31
3940 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 12:40 13:05 0:25 Ежеднев 7.87
262 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ХАРЬКОВ АС-1 12:45 19:35 6:50 СбВс 115.08
1201 ПЯТИХАТКИ АС НИКОПОЛЬ АС 12:50 17:50 5:00 Ежеднев 72.14
49 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЧЕРНОВЦЫ АС 12:50 6:30 17:40 Ежеднев 247.05
2 ПЯТИХАТКИ АС ВЛАДИМИРОВКА (Пятихатский р-н) 13:00 14:15 1:15 СрПтВс 19.41
3973 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 13:05 13:30 0:25 Ежеднев 7.87
4021 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 13:20 15:15 1:55 Ежеднев 35.31
3941 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 13:30 13:55 0:25 Ежеднев 7.87
5014 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 13:40 15:15 1:35 Ежеднев 35.31
1130 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС КРИВОЙ РОГ АС1 13:45 16:00 2:15 Ежеднев 31.13
5009 ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 13:50 14:20 0:30 СрПт 9.59
2006 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 13:55 14:30 0:35 Ежеднев 7.87
2905 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 14:00 14:25 0:25 Пн 7.87
5034 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 14:10 15:45 1:35 Ежеднев 35.31
3991 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 14:10 14:40 0:30 Ежеднев 7.29
1206 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 14:15 16:05 1:50 Пт 35.31
3975 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 14:20 14:45 0:25 Ежеднев 7.87
13 ПЯТИХАТКИ АС ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) 14:30 15:15 0:45 ПнВтСрЧтПт 9.28
4003 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС 14:40 16:40 2:00 ПнПтСбВс 19.59
5015 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 14:55 16:30 1:35 Ежеднев 35.31
399 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ АЛЕКСАНДРИЯ 15:00 16:16 1:16 Ежеднев 19.88
3977 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 15:10 15:35 0:25 Ежеднев 7.87
1128 КРИВОЙ РОГ АС1 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС 15:15 17:20 2:05 Ежеднев 27.20
5027 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 15:15 16:50 1:35 Ежеднев 35.31
6001 ПЯТИХАТКИ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 15:30 17:20 1:50 Вс 38.66
2904 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 15:35 17:15 1:40 ПтВс 38.66
1206 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ТЕРНЫ АС 15:35 17:15 1:40 Ежеднев 17.74
5019 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 15:55 17:45 1:50 Ежеднев 35.31
3979 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 16:00 16:25 0:25 Ежеднев 7.87
346 КИРОВОГРАД АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 16:10 16:40 0:30 Ежеднев 8.37
5019 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 16:13 17:48 1:35 Вс 36.79
5018 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 16:15 17:50 1:35 Ежеднев 35.31
159 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ КИРОВОГРАД АС 16:20 19:30 3:10 Ежеднев 41.43
5006 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) 16:20 17:05 0:45 СбВс 9.59
3936 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 16:25 16:50 0:25 Ежеднев 7.87
1136 ПЯТИХАТКИ АС НИКОЛАЕВКА (Пятихатский р-н) 16:25 19:15 2:50 Ежеднев 20.76
261 ХАРЬКОВ АС-1 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 16:30 17:00 0:30 ПтСб 7.37
5035 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 16:35 18:10 1:35 Ежеднев 35.31
2003 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 16:35 17:10 0:35 Ежеднев 7.29
5036 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 16:45 18:20 1:35 Ежеднев 36.79
201 ДНЕПРОДЗЕРЖИНСК АС1 КИРОВОГРАД АС 17:00 19:55 2:55 Ежеднев 47.08
3980 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 17:15 17:40 0:25 Ежеднев 7.87
494 КИРОВОГРАД АС ДНЕПРОДЗЕРЖИНСК АС1 17:15 19:20 2:05 Ежеднев 40.11
5025 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 17:25 19:00 1:35 Ежеднев 35.31
306 ЧЕРКАССЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 17:55 19:40 1:45 Ежеднев 32.69
26 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 17:55 18:25 0:30 ПнВтСрЧтВс 7.29
3950 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 18:05 18:40 0:35 Ежеднев 7.87
9029 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 18:10 18:40 0:30 ПтСб 7.29
5037 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 18:10 19:45 1:35 Ежеднев 35.31
6003 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 18:13 20:03 1:50 Вс 35.31
21 ПЯТИХАТКИ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 18:13 18:43 0:30 Пт 7.29
3937 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 18:30 18:55 0:25 Пт 8.19
1696 ПЯТИХАТКИ АС ЛИХОВКА 18:30 20:23 1:53 СрПтВс 21.08
5007 ЧУМАКИ (Пятихатский р-н) ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 18:35 19:05 0:30 СбВс 9.59
3944 ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 18:40 19:05 0:25 Ежеднев 7.87

АС Терны

Номер
рейса
Станция формирования Станция назначения Время
отпр.
Время
приб.
Время
в пути
Регулярность
рейсов
Стоимость
в гривнах
1205 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 6:10 9:40 3:30 Ежеднев 55.40
5001 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 6:30 7:05 0:35 Ежеднев 10.53
2002 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС КРИВОЙ РОГ АС1 6:50 7:35 0:45 Ежеднев 13.23
1131 КРИВОЙ РОГ АС1 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС 7:10 10:35 3:25 Ежеднев 48.71
545 КРИВОЙ РОГ АС1 ЧЕРКАССЫ АС 7:10 12:50 5:40 Ежеднев 88.93
1402 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 7:30 10:00 2:30 Ежеднев 48.71
8169 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС ГЕНИЧЕСК АС 7:45 17:05 9:20 Ежеднев 113.55
5008 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 8:15 9:15 1:00 Ежеднев 10.53
1203 ПЯТИХАТКИ АС НИКОПОЛЬ АС 8:20 11:35 3:15 Ежеднев 52.05
121 КРИВОЙ РОГ АС1 КРЕМЕНЧУК АС 8:25 12:05 3:40 Ежеднев 54.06
602 РУДНИК ЛЕНИН ПЕТРОВО (Кировоградская обл.) 8:45 10:00 1:15 Ежеднев 14.07
5002 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 9:00 9:35 0:35 Ежеднев 10.53
1129 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС КРИВОЙ РОГ АС1 9:05 10:10 1:05 Ежеднев 14.47
2001 КРИВОЙ РОГ АС1 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 9:15 9:45 0:30 Ежеднев 10.54
179 КРИВОЙ РОГ АС1 КОМСОМОЛЬСК АС 9:35 13:55 4:20 Ежеднев 61.03
1200 НИКОПОЛЬ АС ПЯТИХАТКИ АС 10:05 11:00 0:55 Ежеднев 17.74
62 РУДНИК ЛЕНИН АЛЕКСАНДРИЯ 10:10 13:05 2:55 Ежеднев 24.75
1218 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 10:10 12:45 2:35 ПнВтЧтПтСбВс 48.71
5006 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 10:40 11:15 0:35 Ежеднев 10.53
313 СВЕТЛОВОДСК АС КРИВОЙ РОГ АС1 10:45 11:40 0:55 Ежеднев 13.39
360 КРИВОЙ РОГ АС1 МИРГОРОД АС 10:57 18:20 7:23 Ежеднев 95.14
5009 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 11:20 12:20 1:00 Ежеднев 10.53
5003 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 11:50 12:25 0:35 Ежеднев 10.53
2004 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС КРИВОЙ РОГ АС1 12:15 13:00 0:45 Ежеднев 13.23
232 КОМСОМОЛЬСК АС КРИВОЙ РОГ АС1 12:30 13:20 0:50 Ежеднев 12.83
1413 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 13:00 15:45 2:45 Вс 48.71
136 ЧЕРКАССЫ ЯР. КРИВОЙ РОГ АС1 13:15 14:05 0:50 Ежеднев 12.27
5007 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 13:35 14:10 0:35 Ежеднев 10.53
1128 КРИВОЙ РОГ АС1 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС 13:45 17:20 3:35 Ежеднев 43.77
5010 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 14:10 15:10 1:00 Ежеднев 10.53
314 КРИВОЙ РОГ АС1 СВЕТЛОВОДСК АС 14:15 18:55 4:40 Ежеднев 58.59
1201 ПЯТИХАТКИ АС НИКОПОЛЬ АС 14:20 17:50 3:30 Ежеднев 52.05
9406 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 15:00 17:30 2:30 Вс 48.71
1406 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 15:00 17:30 2:30 ПнВтСрЧтПтСб 48.71
1130 ВЕРХНЕДНЕПРОВСК АС КРИВОЙ РОГ АС1 15:15 16:00 0:45 Ежеднев 13.23
5004 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 15:20 15:55 0:35 Ежеднев 10.53
2003 КРИВОЙ РОГ АС1 ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 15:40 16:10 0:30 Ежеднев 10.54
5012 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 15:55 16:30 0:35 Ежеднев 10.53
135 КРИВОЙ РОГ АС1 ЧЕРКАССЫ ЯР. 16:00 22:05 6:05 Ежеднев 78.26
604 РУДНИК ЛЕНИН ПЕТРОВО (Кировоградская обл.) 16:25 17:40 1:15 Ежеднев 14.07
359 МИРГОРОД АС КРИВОЙ РОГ АС1 16:25 17:40 1:15 Ежеднев 12.27
2212 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 16:30 20:00 3:30 Пт 36.50
1412 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 16:30 19:15 2:45 Вс 48.71
170 ГЕНИЧЕСК АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 16:50 17:40 0:50 Ежеднев 9.82
1418 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 17:00 19:45 2:45 Вс 48.71
231 КРИВОЙ РОГ АС1 КОМСОМОЛЬСК АС 17:15 21:35 4:20 Ежеднев 56.15
59 РУДНИК ЛЕНИН АЛЕКСАНДРИЯ 17:50 20:35 2:45 Ежеднев 24.75
1416 ТЕРНЫ АС ДНЕПРОПЕТРОВСК АВЦ 18:00 20:45 2:45 ПнВтЧтПтСбВс 48.71
5005 ТЕРНЫ АС ЖЕЛТЫЕ ВОДЫ АС 18:10 18:45 0:35 Ежеднев